Lees voor

Uitnodiging Eindbijeenkomst Groeicarrousel op 2 april

Vanuit het programma Ik ben Drents ondernemer wordt er in samenwerking met de RUG voor de 3e keer de Groeicarrousel in samenwerking met de RUG georganiseerd. Deze succesvolle samenwerking heeft wederom mooie projecten opgeleverd.

De resultaten van deze 9 projecten zullen worden gepresenteerd tijdens de eindpresentatie op dinsdag 2 april in de Statenzaal van de Provincie Drenthe aan de Westerbrink 1 te Assen. De bijeenkomst zal worden geopend door gedeputeerde Henk Brink en de studenten krijgen de gelegenheid hun plannen te pitchen. Er zal daarna volop gelegenheid zijn om met de studenten in gesprek te gaan.

Benieuwd naar de resultaten van deze negen projecten en hoe dit wellicht voor uw bedrijf ook interessant kan zijn? U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Mini-college
Dr. Bart Verwaeren, onderzoeker naar innovatie in het MKB aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG, zal een mini-college verzorgen. Het onderwerp van zijn presentatie is een van de vraagstukken waar een onderneming die wil innoveren mee wordt geconfronteerd: 

De innovatiebalans: Wat anders gaan doen versus hetzelfde beter doen.
Als organisatie is het belangrijk een balans te vinden tussen 'steeds beter doen wat je vandaag al doet' en 'uitzoeken wat je in de toekomst gaat doen'. Beide vormen van innovatie zijn van levensbelang voor bedrijven, maar erg weinig slagen erin om het juiste evenwicht te vinden. Bart Verwaeren geeft aan de hand van een interactieve presentatie u inzicht in die balans in uw bedrijf en aan welke knoppen u kunt draaien.

Ondernemers in Drenthe zijn van harte welkom op 2 april van 14.30 – 18.00 uur.

Meer info en aanmelden kan via: https://ikbendrentsondernemer.nl/agenda/de-groeicarrousel-van-ik-ben-drents-ondernemer/ 

Uitgelicht

Zoeken