Lees voor

Sent Waninge is voor de tweede maal uitgeroepen tot DAF-dealer van het jaar

Sent Waninge DAF-dealer 2018


Sent Waninge is voor de tweede maal uitgeroepen tot DAF-dealer van het jaar. In 2012 kreeg het truckbedrijf het predicaat ook al eens opgeplakt. De vergroting van het rayon enkele jaren terug en met name de daarna doorgevoerde professionalisering heeft Sent Waninge als dealer sterker gemaakt dan ooit tevoren. De truckomzet is in vier jaar meer dan verdubbeld. Door inzet van een werkplaats-app en alle nieuwe beschikbare technologie is de hoeveelheid onderhanden werk gehalveerd en tegelijk het aantal First Time Right werkplaatsreparaties sterk verbeterd. Tekenend voor deze Dealer is een no-nonsense cultuur van aanpakken en een grote drive voor resultaat.
Sent Waninge Directeur Jan Prins is vanzelfsprekend trots. ,,We zien dit als een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk scoren. Dit motiveert ons om in de toekomst dit hoge niveau vast te houden.’’ Van een klein familiebedrijf in 50 jaar naar een onderneming met zes vestigingen; verdeeld over Drenthe, Groningen en Overijssel.
Nogmaals Gefeliciteerd Sent Waninge.

Foto Gerrit Boer

Wethouder Bert Otten feliciteert Jan Prins algemeen directeur van de Sent Waninge Groep met opnieuw de titel DAF-dealer 2018.

Uitgelicht

Zoeken