Lees voor

Prijzen voor bezoekers van Promotie Dagen Drenthe 2018

Ruim 20 Hoogeveense bedrijven en organisaties hebben op 15 en 16 mei deel genomen aan de Promotie Dagen Drenthe in Assen op het Piazza Hoogeveen. Het gezamenlijke terras op Piazza Hoogeveen was voor de deelnemende bedrijven en organisaties dé plek om nieuwe contacten op te doen en oude banden aan te halen. Onder het genot van Italiaanse hapjes en drankjes konden bezoekers op een ontspannen manier kennismaken met Hoogeveen en haar ondernemers. Bezoekers konden ook hun visitekaartje achterlaten om kans te maken op een espressomachine gesponsord door BonneBella CoffeeConcepts uit Hoogeveen. De gelukkige winnaar van de espressomachine is geworden de heer Harm Boer van Gewoon met Harm uit Havelte. De klimaatscan beschikbaar gesteld door TOP Installatiegroep B.V. is gewonnen door Peter van Gullik van Dion B.V. uit Hardenberg.


De winnaars  kregen de prijzen uitgereikt door wethouder Jan Steenbergen. De felicitaties waren er van Andre Fieten van BonneBella CoffeeConcepts, Hans Verra van Top Installatiegroep en Edwin Claassen en accountmanager Bedrijven Economische Zaken van de Gemeente Hoogeveen.

Prijsuitreiking

Op de foto, van links naar rechts: Andre Fieten van BonneBella CoffeeConcepts, winnaar Harm Boer van Gewoon met Harm, wethouder Jan Steenbergen, winnaar Peter van Gullik van Dion, Edwin Claassen accountmanager Bedrijven Economische Zaken Gemeente Hoogeveen, Hans Verra van Top Installatiegroep.

Uitgelicht

Zoeken