Lees voor

Opleiding assistent fietstechnicus succesvol afgerond

28 februari 2017 - Eind oktober 2017 zijn tien kandidaten met hulp van de gemeente Hoogeveen gestart met de opleiding tot assistent fietstechnicus. Na een intensief traject van zestien weken waarbij theorie en praktijk werden afgewisseld, mochten de acht overgebleven cursisten op 15 februari met gepaste trots hun certificaat in ontvangst nemen.
De acht geslaagde kandidaten zijn nu in het bezit van een officieel erkend certificaat van de Innovam Tweewieler Academy. Met dit certificaat op zak zijn zij kansrijker geworden voor een mooie plek op de arbeidsmarkt. De kandidaten worden nu verder begeleid naar een werkplek waarbij de focus uiteraard ligt op een baan binnen de fietsbranche. Vier van de acht kandidaten hebben er op dit moment daadwerkelijk zicht op als fietstechnicus aan de slag te gaan. Een geslaagd traject!

De samenwerkende partners binnen dit traject, Jasper Veenstra en Henk Eising van MatchBoyz, Theo Bruning, Innovam Tweewieler Academy en de gemeente Hoogeveen feliciteren de kandidaten met het behalen van dit mooie resultaat!

foto gerrit boer

Uitgelicht

Zoeken