Lees voor

Ontwerp het waterstof tiny house op vrijdag 24 mei

Waterstof is de brandstof van de toekomst. In Hoogeveen werken we al aan de eerste woonwijk op waterstof in de wereld! Om te laten zien dat je waterstof veilig als brandstof kunt gebruiken voor woningen, bouwen we een tiny house op waterstof.

Heb jij kennis in huis?

Over waterstof, techniek, duurzaam bouwen, ontwerpen, financiering,vergunningen, milieu- en veiligheidseisen, communicatie of conceptontwikkeling, of wil je simpelweg meewerken aan een tof project?

Ontwerp mee tijdens de hackathon!

Hoe het tiny house eruit ziet, dat gaan we tijdens de Hackathon op vrijdag 24 mei samen ontwerpen met jongprofessionals, experts uit het bedrijfsleven en van kennisinstellingen en de gemeente Hoogeveen. In 3 teams maken we een compleet concept voor het waterstof tiny house. We kijken naar het technisch ontwerp, hoe we het tiny house gaan inzetten om draagvlak te creëren voor waterstof en de realisatie (o.a. financieel). En het beste concept gaan we bouwen! We zoeken experts uit het bedrijfsleven, van kennisinstellingen en van de gemeente Hoogeveen en jongprofessionals (hbo- en wo-studenten of net aan het werk). Ontwerp mee tijdens de Hackathon en deel je kennis en expertise!

Wat is een Hackathon?

Een Hackathon is een pressure cooker sessie waarbij mensen met verschillende expertises samenkomen om een probleem op te lossen. Binnen een vastgesteld aantal uur werken we in deze pressure cooker sessie verschillende ideeën zo realistisch mogelijk uitgewerkt. Kortom, een ideale manier om innovatie op een leuke manier te forceren!

Wil je als bedrijf op een andere manier betrokken zijn bij het waterstof tiny house (bijvoorbeeld door sponsoring financieel of in natura)? Mail dan naar de organisatie van de Hackathon, Wendolijn Beukers (w.beukers@kennislabvoorurbanisme.nl).

Download de flyer voor meer info een aanmelden.

Uitgelicht

Zoeken