Lees voor

Onderzoek MKB vriendelijkste gemeente

Gemeenten realiseren zich niet altijd wat de impact is van hun beleid op uw bedrijf. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat u, als ondernemer van groot belang bent voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor juist u de ruimte krijgt om te ondernemen. 

Daarom reikt MKB-Nederland ook dit jaar de prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat.

De verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. Heeft u goed contact met uw gemeente, of is de gemeente een blok aan uw been? Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur?

Als gemeente Hoogeveen doen wij dit jaar mee met deze verkiezing en zijn we benieuwd naar uw mening als ondernemer van onze gemeente. Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Hoogeveen is. Vanaf 4 september ontvangen ondernemers in de gemeente Hoogeveen een brief met daarin een uitnodiging om de enquête digitaal in te vullen. Dit kost slechts 5 minuten van uw tijd.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Uitgelicht

Zoeken