Lees voor

Meld u aan voor het Groot Hoogeveen Netwerkevent: samen nóg meer uit Hoogeveen halen

14 juni 2017 - Weet u wat uw collega-ondernemers in Hoogeveen in de aanbieding hebben? En weten andere bedrijven in uw omgeving wat u voor hen kunt doen? Vaak is het antwoord op deze vragen ontkennend. Daar willen we iets aan doen: we organiseren op 10 oktober van 16.00 tot ongeveer 21.00 uur de tweede editie van het Groot Hoogeveen Netwerkevent. Dat wilt u niet missen!

Save the date

Vorig jaar heeft het netwerkevent mooie matches opgeleverd tussen bedrijven. Naar verwachting zullen dit jaar zo'n 300 bedrijven meedoen aan het netwerkevent. Meer informatie volgt na de zomervakantie.

Hoogeveen werkt aan werk

Dit event is een van de uitkomsten van het traject Hoogeveen werkt aan werk, waarin bedrijven, onderwijs en gemeente samenwerken om werk en medewerkers bij elkaar te brengen. Vanuit de wensen om meer en beter te samenwerken tussen gemeente en bedrijfsleven, is het idee ontstaan om dit netwerkevent te organiseren. Een werkgroep, bestaande uit ondernemers en medewerkers van de gemeente Hoogeveen, bereidt het event voor met als doel om ‘samen (nog) méér werk uit Hoogeveen te halen'. Dit jaar is de werkgroep uitgebreid met Sent Waninge, die namens het HOC optreedt. 

 

Uitgelicht

Zoeken