Lees voor

Masterclass - Creatieve manieren om juiste mensen voor uw bedrijf te vinden!

Een groot deel van de bedrijven in onze regio hebben een gezamenlijk probleem: het valt niet mee personeel te vinden. Dit tekort aan goede arbeidskrachten begint langzaam op een niveau te komen dat het de groei van de bedrijven begint te hinderen. De orders zijn er, potentiële klanten melden zich aan de poort maar de menskracht ontbreekt om deze klanten te kunnen bedienen.

Hoe kom je aan goed personeel? De juiste man/vrouw op de juiste plaats? Vandaag de dag is een (online)advertentie plaatsen en er maar het beste van hopen niet meer voldoende. Rutger van Drongelen is een man die op creatieve wijze de juiste mensen weet te vinden. Hij gebruikt sociale media, filmpjes en vele andere gereedschappen om kandidaten te lokaliseren. Zijn jarenlange ervaring gebruikt hij om zelfs de moeilijkste vacatures te vullen met waardevolle mensen die bedrijven stappen vooruit helpen.

De kennis en ervaring die hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd gaat hij met ons delen op dinsdag 14 mei 2019 bij Intergas Verwarming BV, Europark Allee 2 in Coevorden. Van 15.30 uur tot maximaal 19.00 uur.

Inschrijven voor deze gratis Masterclass kan op de website van van Kennispoort Drenthe.

Uitgelicht

Zoeken