Lees voor

Jan Steenbergen op bedrijfsbezoek…

25 juni 2018

Maandagochtend half negen staat wethouder Economische Zaken Jan Steenbergen voor een felicitatiebezoek op de oprit van het pand aan Europaweg 1.

Drie speciaalzaken op het gebied van kamperen onder één dak. De opening was de zaterdag ervoor. In de kantine krijgt Steenbergen een korte toelichting op het samenwerkingsmodel. Erik Doldersum eigenaar van Camp-o-door richt zich voornamelijk op de verkoop van kampeerartikelen en kampeermiddelen. Melle Snijder van Caravan en Camperservice Hoogeveen doet hoofdzakelijk onderhoud en reparatie aan caravans en campers en Danny de Gans van Mr. Multiworks (zeilmakerij) levert maatwerk op het gebied van tenten, luifels en tarpen (terrasspandoeken). Hij doet ook aanpassingen aan en reparaties van (voor)tenten en luifels.

Camp-o-door

“Een ideale combinatie”, zegt wethouder Jan Steenbergen als hij het verhaal over de bedrijfsfilosofie hoort. Volgens de directeuren werkt het concept heel goed en weten steeds meer mensen de weg naar het nieuwe pand te vinden. “Maar onderschat ook niet hoeveel mensen er dagelijks langs ons pand rijden”, vult Erik Doldersum aan. “Het is de perfecte combinatie van drie speciaalzaken op een bijzonder mooie locatie!”

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken