Lees voor

Hoogeveense bedrijf TerraCarta in de race voor titel Drentse Onderneming van 2017

21 september 2017 - Het Hoogeveense bedrijf  TerraCarta maakt kans op de prijs van Drentse Onderneming van het Jaar 2017. Naast TerraCarta strijden negen andere bedrijven uit de provincie om de titel. De tien kandidaten werden uit 122 inzendingen door een jury gekozen.

Het gaat om verschillende soorten bedrijven, benadrukt juryvoorzitter Eric Zwart van Rabobank Assen Noord- Drenthe. 'Vorig jaar hadden we al een prachtige mix van bedrijven, maar dit jaar zien we weer een heel ander palet. Dat benadrukt maar weer eens hoe ongelooflijk divers Drenthe in als het gaat om ondernemingen en bedrijfsactiviteiten.'

De Stichting 'Drentse Onderneming van het Jaar' wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor al die zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

Meerdere Drentse bedrijven, gemeenten en provincie ondersteunen dit nieuwe initiatief. Met de nieuwe opzet Drentse Onderneming van het Jaar wordt een bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid van onze economische parels en daarmee ook onze regionale economie.

 

Uitgelicht

Zoeken