Lees voor

High Tech Connect event: kennismaken en samenwerken!

10 mei 2017 – Vandaag organiseert Vierkant voor Werk het High Tech Connect event, dat plaatsvindt bij Fokker in Hoogeveen. 

Een groep ondernemers uit de Vierkant Voor Werk regio, allen werkzaam in de high tech systems en materials branche, kunnen elkaar beter leren kennen. Ook zal een groep ondernemers uit Twente aanwezig zijn om te netwerken. Vanuit het onderwijs zullen Stenden, Drenthe College en het Alfacollege het event bijwonen. 

Het High Tech Connect evenement dient als platform voor kennismaking, kennisoverdracht, samenwerking en innovatie. In het actieplan Vierkant voor Werk werken de gemeenten Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen samen met de provincie Drenthe en het ministerie van Economische Zaken om de economische structuur van de regio te versterken. 

Wethouder Bert Otten is blij met de opkomst tijdens het event en de kansen die het biedt: ‘Ondernemers, onderwijs en overheid komen samen tijdens een informeel en dynamisch evenement. Een uitgelezen kans om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren en profiteren. Kennis is dracht, delen is macht. Wees je ervan bewust dat je geen concurrent van elkaar bent, maar collega's. Samen sta je écht sterker.' 

  

foto: Johann Bisschop

Uitgelicht

Zoeken