Lees voor

Het Kans traject: voor als je nog niet weet wat je wilt worden

4 december 2017 - Het Kans Traject wordt wegens groot succes verlengd! Dit traject is speciaal voor jongeren die nog niet weten wat ze willen worden. Tijdens het Kans Traject wordt bekeken wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je moet doen om je doel te bereiken.

De 22-jarige Sam volgde het Kans Traject. Zij kreeg inzicht in zijn persoonlijke wensen én krachten. Zij vertelt: ‘Door het Kans Traject heb ik mijn schoolritme weer opgepakt. Ik kreeg weer orde en rust in mijn persoonlijke situatie en ik kon weer werken op mijn eigen ontwikkelingsniveau’.

Sam deed een capaciteitentest, waaruit bleek dat ze meer in haar mars had dan ze ooit had gedacht. ‘Dat gaf veel zelfvertrouwen en motivatie om weer naar school te gaan. Dankzij meeloopdagen heb ik nu een studie gekozen die ik écht leuk vind: media vormgever. Deze opleiding wilde ik altijd al doen, maar ik had niet de juiste vooropleiding om mij hiervoor aan te melden. Dankzij het Kans Traject is dat nu gelukt.’

Het Kans Traject biedt kansen. Ook voor jou. Het maakt niet uit of je een uitkering hebt of niet. Zolang je bereid bent je in te zetten om jezelf vooruit te helpen, ben je van harte welkom om mee te doen.

Wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met Priya Garib, p.garib@dewoldenhoogeveen.nl. Bellen of appen kan ook: 06-40028439.

Het Kanstraject is een samenwerking tussen de gemeenten Hoogeveen, De Wolden en Midden-Drenthe en het Alfa-college.samenwerkenaanwerk

 

Uitgelicht

Zoeken