Lees voor

Herinnering Masterclass Nieuwe Business Modellen

Dinsdag 27 februari organiseren wij de tweede Masterclass van dit jaar met als thema Nieuwe Business Modellen. U kunt gratis deelnemen aan de masterclass.
Samen met onze sprekers willen wij u inspireren om met mogelijk nieuwe business modellen voor uw bedrijf aan de slag te gaan.

Zakendoen is snel aan het veranderen. Sterke invloeden van o.a. internet en circulaire economie drukken een stempel op de manier waarop bedrijven met elkaar en met consumenten omgaan. Daar waar we vroeger eigenlijk heel simpel iets maakten en verkochten (productie) of iets inkochten en weer verkochten (handel), moeten we nu veel kritischer nadenken over hoe we waarde creëren en waarde toevoegen ten behoeve van onze afnemers. Daarnaast moeten we creatiever worden en innovatieve businessmodellen uitvinden, die beter passen bij de behoeften van onze klanten. Om u mee te nemen in de veranderende business modellen hebben wij twee sprekers bereid gevonden om u van informatie te voorzien.

Sprekers

Evert Moolhuijsen (innovator van beroep) neemt u allereerst mee door de wereld van Business model Canvas en gaat daarna met u op reis door de tijd; hoe gaat u met uw bedrijf over 3 jaar uw geld verdienen?.. en over 6 jaar?.. en zelfs over 10 jaar?
Joep Firet (innovatie-adviseur bij ikbendrentsondernemer.nl) gaat uw ogen openen op het gebied van nieuwe verdienmodellen; wat zijn er allemaal voor mogelijkheden op het gebied van eenmalige verkoop, herhaaldelijke verkoop of zelfs indirecte verkoop. Wil je bijvoorbeeld in plaats van een product verkopen omschakelen op een dienst verkopen? Is wellicht een abonnementsvorm iets voor uw klanten?
Het beloofd een machtig interessante middag te worden met veel nieuwe inzichten!

Praktische informatie

Wanneer?        Dinsdag 27 februari 2018
Hoe laat?         16.00 - 19.00 uur
Waar?              Van Schaikweg 94, 7811 KL Emmen

(van 16:00 uur tot 18:00 uur zijn de sprekers aan het woord en van 18:00 uur tot 19:00 uur is er onder het genot van een pizza en drankje een groepsdiscussie)

Opgeven kan via deze link.

 

Uitgelicht

Zoeken