Lees voor

Henriëtte Herbschleb programmadirecteur Dutch TechZone: "partners in regio verbinden"

Henriëtte Herbschleb-Vaalburg is vanaf heden directeur van het programmabureau van Dutch TechZone en Kennispoort. Zij heeft meer dan 25 jaar managementervaring in onder andere de financiële dienstverlening. De afgelopen vijf jaar heeft Henriëtte Herbschleb gewerkt vanuit de regio Hardenberg. “We zijn blij met de benoeming van mevrouw Herbschleb”, aldus Bouke Arends, voorzitter van de Dutch Techzone. “Wat mooi is, is dat de ambities van Dutch TechZone dicht bij haar staan. Zowel voor haar als voor de betrokken spelers in de regio staat verbinden en samenwerken centraal. Samen met haar zetten we ons daar graag voor in”.

Henriëtte Herbschleb kijkt uit naar haar nieuwe functie. "Dutch TechZone is een organisatie met veel ambitie en uitdagingen. Vanuit mijn bestuurlijke ervaring en leidinggevende expertise zet ik me graag in voor een verdere groei van een professionele samenwerkingscultuur. Ik zal samen met het team en de partners dagelijks bezig zijn om bedrijven, kennisinstellingen en de overheid in de regio te verbinden. Zo maken we het mogelijk mooie projecten te realiseren die een bijdrage leveren aan de economische vitaliteit van de regio. Ik verbind graag mensen en organisaties en daarom verheug ik me op de samenwerking”. 

Henriļæ½tte Herbschleb

Op koers

Dutch TechZone is een samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid. - provincie Drenthe en gemeenten Hardenberg, Emmen, Hoogeveen en Coevorden - waarin ook intensief wordt samengewerkt met Kennispoort. In de afgelopen periode is veel werk verzet, waarin ondernemers, onderwijs en overheid elkaar steeds beter weten te vinden en op elkaar aansluiten. Met de aanstelling van een programmadirecteur kan het programmabureau nog beter functioneren als een spin in het web van de verschillende netwerken en aanjager zijn van ontwikkelingen die de economische structuur in het gebied versterken. 

 

Uitgelicht

Zoeken