Lees voor

Genomineerden Drentse Onderneming van het Jaar 2019 bekend

Uit maar liefst honderdtien aanmeldingen zijn de tien genomineerden gekozen die gaan strijden om de titel van Drentse Onderneming van het Jaar 2019. VEPA  the furniture factory uit Hoogeveen was Drentse Onderneming van het Jaar 2018. Ook dit jaar zijn er onder de genomineerden weer Hoogeveense kandidaten! Dit zijn: Azor Bike B.V., IG Design Group B.V. en Ruma Rubber B.V.

De andere zeven genomineerden zijn: ’t Stokertje, Avitec B.V., Graaco B.V., Animo, SEM Productions, Bouwbedrijf Broekman en Repak.

Voorzitter van de jury Ludo Mennes (Rabobank Assen en Noord Drenthe): “Iedere ondernemer in Drenthe kent wel een echte ‘Drentse Parel’ om mee te dingen naar deze eretitel. In Drenthe is veel innovatieve bedrijvigheid die niet altijd even goed zichtbaar is. We zijn dan ook ontzettend trots deze 10 genomineerden in de komende maanden in de spotlights te zetten.”Deze verkiezingonderstreept het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

Nominatiebijeenkomst

De komende tijd moeten de genomineerden zich voorbereiden op de nominatiebijeenkomst in oktober. Hier krijgen alle tien de gelegenheid om zich te presenteren en te benadrukken waarom juist zij door moeten gaan naar de finale. De jury selecteert op basis van de presentatie, een bedrijfsscan, een grondige financiële en organisatorische analyse en een locatiebezoek drie finalisten. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdagavond 21 november tijdens de feestelijke finale in De Tamboer in Hoogeveen.

Over de Drentse Onderneming van het Jaar

Doel van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar is het stimuleren van de Drentse economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk. De jury bestaat uit: erevoorzitter Henk Brink, gedeputeerde Economische Zaken, Ludo Mennes (Rabobank Assen en Noord Drenthe), Hilbert Wiechers (Wiechers Wonen, MKB Drenthe), Mare Riemersma – Diephuis (Lid CvB Drenthe College) Hans de Willigen (Rein advocaten & adviseurs), winnaar 2018 Janwillem de Kam (VEPA the furniture factory), Geert Buiter (MKB Fonds Drenthe), Kars Klok (voormalig directeur Klok Onderhoud en Afbouwgroep), Marco Smit (Uiterwijk winkelverzekeringen) en Bert Nannen (HLB Nannen Accountants & Belastingadviseurs).

Meer info op:https://drentseondernemingvanhetjaar.nl/

Uitgelicht

Zoeken