Lees voor

Ga mee naar de Hannover Messe!

Geen betere plek op de wereld om te zien hoe de “Fabriek van de toekomst” er uit ziet dan de Hannover Messe, de grootste technologiebeurs ter wereld. Voor de zesde keer op rij heeft RoSF een eigen stand, dit maal als onderdeel van de Noordelijke Digital Innovation Hub (in oprichting).

Op woensdag 3 april gaat voor de zesde (!) keer een bus met Noordelijke ondernemers naar deze toonaangevende beurs. Dompel je onder in alles wat met industry 4.0 te maken heeft. Je krijgt een uitgebreide rondleiding, die wordt verzorgd door Anno Cazemier (Langhout en Cazemier) en Wilbert van den Eijnde (RoSF). Deze rondleiding wordt samengesteld op basis van voorkeuren van de deelnemers

Ga met de experts op zoek naar de Fabriek van de Toekomst, en wordt er daarna zelf een. De kosten voor deelname bedragen €225,- excl. btw (busreis, toegang, rondleiding en diner).

Deze reis wordt georganiseerd door RoSF, in samenwerking met de NOM (Hans Praat), Technologies Added (Rob Goossens), 5G Groningen (Peter Rake), het InnovatieCluster Drachten (Joost Krebbekx), NPAL (Auke Piet van der Meulen), het Groningen Engineering Center van de RUG (Jacquelien Scherpen), Northern Knowledge (Annemieke Galema), de Campus Groningen (Ronald Hesse), de FME (Leo van de Burg) en de Koninklijke Metaalunie (Margriet Bouma).

Voor meer info ga naar: https://rosf.nl/busreis-ga-mee-naar-de-hannover-messe/

 

Uitgelicht

Zoeken