Lees voor

Feestelijke opening Aannemersbedrijf AB Bouw B.V. Hoogeveen.

Op 25 juli kwam wethouder Jan Steenbergen namens het college van burgemeester en wethouders Andre Bouwmeester van AB Bouw B.V. Hoogeveen de felicitaties overbrengen.

In 1995 is AB Bouw opgericht door André Bouwmeester. Na een voorzichtige start, begon AB Bouw langzaam te groeien. Door de groei van het bedrijf, kon een nieuw bedrijfspand niet uitblijven. In 2002 wordt het bedrijfspand aan de Buitenvaart gerealiseerd.  Inmiddels wordt er vanuit dit bedrijfspand al meer dan 15 jaar geopereerd. Tot het klantenbestand behoren inmiddels vele klanten: particulieren, maar ook overheid, semioverheid, bedrijven/ondernemers en Verenigingen Van Eigenaren. Steeds wordt de service, betrokkenheid en vakmanschap op waarde geschat.

Maar na deze periode gaan ze verhuizen naar een groter bedrijfspand aan de Zeppelinstraat 4a. Hier kan AB Bouw B.V. en haar medewerkers de klanten nog beter te woord staan.
AB Bouw is een aannemersbedrijf in de traditionele zin van het woord, maar ze zijn meer. Ze staan open voor nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector en volgen deze ontwikkelingen op de voet. Bouwen en verbouwen is hun  vak en dat kun je dan ook met een gerust hart aan hun overlaten.

Wij wensen Andre Bouwmeester veel succes!

opening AB Bouw

Uitgelicht

Zoeken