Lees voor

Dutch TechZone

Op de nieuwjaarsreceptie van het Hoogeveens Ondernemers Collectief (HOC) deed vicevoorzitter Harjo Woltinge een oproep om toch vooral de ‘de bus niet te missen’ voor aansluiting bij Dutch TechZone. ‘Ik ben erg blij met die oproep’, zegt wethouder Bert Otten van Economische Zaken. De vice voorzitter deed de suggesties om bij vragen contact op te nemen met Sent Waninge of Johann Bisschop van de gemeente. ‘Omdat er intussen twee accountmanagers speciaal voor Dutch TechZone zijn aangesteld, is het nóg beter om rechtstreeks contact met een van hen op te nemen’,  vult wethouder Otten zijn suggestie aan.

Emile Sieders richt zich binnen Dutch TechZone met name op de samenwerking met het onderwijs op het gebied van HTSM / maakindustrie. Hij beheert ook de portefeuille acquisitie. Hij is te bereiken via 06-46910312 of emile.sieders@dewoldenhoogeveen.nl.

Emile en Josee
Josee Bakker richt zich binnen Dutch TechZone vooral op de verbinding onderwijs met de Transport & Logistieke sector. Ze zorgt ook voor de verbinding tussen biobased economie & duurzaam met het onderwijs. Zij is te bereiken via 06-29604587 of josee.bakker@dewoldenhoogeveen.nl.

Accountmanager Johann Bisschop zal zich samen met Sent Waninge blijven richten op de algemene samenwerking tussen gemeente en HOC en hij wordt, net als voorheen, weer eerste aanspreekpunt voor de grotere accounts van de gemeente. Hij is te bereiken via 06-52376317 of j.bisschop@dewoldenhoogeveen.nl.

Johann Bisschop

 

Uitgelicht

Zoeken