Lees voor

Dinsdag 2 mei: dé dag voor startende ondernemers

18 april 2017 – Op dinsdag 2 mei, van 12 tot 17 uur wordt de Startersdag Drenthe georganiseerd in het Ondernemershotel De Compaen. Een inspirerende en informerende bijeenkomst voor startende en jonge ondernemers. STiB is nauw betrokken bij de organisatie van deze dag en er zullen meerdere workshops gegeven worden. Tom Coronel , bekend van de Dakar Rally, zal die middag ook in De Compaen aanwezig zijn. Voor meer informatie en aanmelding, ga je naar www.startersdagdrenthe.nl.

Diezelfde dag is er 's avonds om 19.30 uur de semi-finale van de Young Business Award 2017 in de Tamboer. Presentator Tom Coronel neemt ons mee in de race wie de ‘meest veelbelovende startup van Nederland’ gaat worden. Tijdens de semi-finale strijden de zes startups 'Watermelon Messenger, Inkless, Media Distillery, plugify, CC Diagnostics en Storage Share' om twee finaletickets die toegang geven tot de finale van de Young Business Award in het Atlas Theater. 

Dit is één van de voorrondes voor de grote finale in Emmen waar ook start-up ambassadeur prins Constantijn bij aanwezig zal zijn. U bent welkom vanaf 19:00. Aanmelden kan via de website van de youngbusinessaward

Uitgelicht

Zoeken