Lees voor

De ZorgZaak - Wij maken het verschil al meer dan 25 jaar!

Felicitaties voor Aliene Haar en Ruud Slot van de ZorgZaak door wethouder Jan Steenbergen en accountmanager Edwin Claassen van Economische Zaken.  Inmiddels alweer een paar maanden geleden, het 25 jarig jubileum van de ZorgZaak maar toch een mooie  aanleiding voor een bedrijfsbezoek.

De werkwijze van de ZorgZaak is simpel: Aliene en Ruud lichten toe. Een goed begin is het halve werk! Door direct in het begin de juiste mensen met de juiste aanpak (ondersteund door de juiste middelen) in te zetten, kan veel worden bereikt in het gehele zorgtraject. Daar waarvan toepassing kiezen wij voor een integrale benadering vanuit het fysieke en psycho-sociale aspect.  We zetten zoveel mogelijk in op zelfredzaamheid en zelfstandigheid en gebruiken -daar waar mogelijk - de nieuwste technologieën en zorginzichten.

Op één van de heipalen onder het fundament van het hoofdkantoor van de ZorgZaak is bij de bouw geschilderd: " Maak het verschil in het leven van mensen!". Deze missie is letterlijk het fundament van de ZorgZaak, waar iedere medewerker zich van bewust is en dagelijks mee bezig is.

De wereld van de zorg is in beweging en je moet meebewegen en proberen te anticiperen om ontwikkelingen en trends. Aliene en Ruud proberen , samen met hun medewerkers hierin maximaal te presteren. Gezien de ontwikkelingen van de laatste tijd binnen de ZorgZaak gaat dit zeker lukken.

Zorgzaak

Uitgelicht

Zoeken