Lees voor

Bert Otten bezoekt Vepa Project Furniture

30-1-2018 Gisteren bezocht Bert Otten, wethouder van Economische Zaken, VEPA project Furniture op de vestiging aan de Industrieweg in Hoogeveen. Zij hebben een schitterende showroom gekregen in het meest aansprekende gebouw in Frankfurt, het financiële hart van Duitsland. De twintigste verdieping van de Westhafentower is intussen gevuld met een schitterend assortiment meubelen dat specifiek voor de Duitse kantorenmarkt is ontwikkeld. Aantrekkelijk geprijsde, solide en duurzame meubelen.

Koploper

Vepa positioneert zich in Duitsland als duurzaam, innovatief en ‘net even anders’. Een mooi voorbeeld is hun stoel die is gemaakt van zo’n 60 gerecyclede PET-flessen. “Wij komen u feliciteren omdat we er als gemeente trots op zijn, dat we een dergelijke koploper in ons economisch midden hebben”, zei Bert Otten terwijl hij een boeket bloemen overhandigde aan Inge Wiekema, directie assistent van de Holding. Zij nam de bloemen in ontvangst bij afwezigheid van VEPA-directeur Janwillem de Kam.

Duurzaamheid & Innovatie

Vepa onderscheidt zich sterk van haar concurrenten door van duurzaamheid en innovatie een speerpunt van beleid te maken. Zo wordt bijvoorbeeld het snijafval uit hun stoffeerderij hergebruikt in de productie van akoestische scheidingswanden.

“Ik denk dat het voor werknemers heel aantrekkelijk moet zijn om in een dergelijk bedrijf te mogen werken” eindigde de wethouder zijn bezoek.

Bert Otten Vepa

Foto: Inge Wiekema en Bert Otten

Uitgelicht

Zoeken