Lees voor

Nieuw Moscou

Inleiding

De gemeente heeft gezocht naar een ontwikkelaar die voor eigen rekening en risico woningen in het lage prijssegment wil bouwen en verkopen aan de Barsweg in Nieuw Moscou. Hiervoor heeft de gemeente een openbare inschrijving uitgezet en hiermee een ontwikkelaar gevonden die de woningen, bij voldoende interesse, wil bouwen aan de Barsweg.

Het gaat om 6 boerderijwoningen. De naam van het project is het “Woon-arf”. De woningen zijn geschikt voor jong en oud! Ook casco oplevering behoort tot de mogelijkheden, waardoor u zelf uw eigen indeling kan bepalen. De woningen zijn gelegen op een erf en ademen de sfeer van een boerderij uit. Iedere woning heeft een eigen voor- en achtertuin, maar het erf is tevens voorzien van een tuin die gezamenlijk gebruikt kan worden.

Bent u geïnteresseerd in het Woon-arf? Kom dan naar de informatieavond op 16 juni om 20.00 uur naar het Buurthuis in Nieuw Moscou.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Hoogeveen via telefoonnummer 14 0528 of via info@hoogeveen.nl.

Woonarf

Uitgelicht

Zoeken