Lees voor

Hoogeveen - Beukemaplein

Mooie woonomgeving

Na de opening van de parkeergarage op De Kaap op 1 juni, biedt de gemeente bouwkavels aan waarbij kopers niet alleen de kavelgrootte maar ook het woningtype kunnen bepalen. Van bungalow tot eengezinswoning, het maakt niet uit! Zo is het mogelijk een eigen woning te ontwerpen en zelf te bouwen of te laten bouwen midden in het centrum.

Wethouder Bert Otten: "Wonen in het centrum, met alle voorzieningen ‘in de achtertuin’. Twee-onder-één-kap of vrijstaand bouwen? Alleen of met een groep bouwen? Op het Beukemaplein is hier ruimte voor".

Nog een aantal kavels vrij

Er zijn al veel kavels onder optie, maar de gemeente heeft nog een aantal kavels vrij. Heeft u altijd al een woning willen bouwen in het stadscentrum? Neem dan contact op met de gemeente.

Projectmatige huurwoningen

WVG Ontwikkeling gaat 10 vrije sectorhuurwoningen bouwen op het Beukemaplein. De architect Sacon heeft woningen ontworpen met plattegronden en gevelbeelden die we in Hoogeveen nog niet kennen. Hoogeveen springt met deze keuze in op de marktbehoefte naar huurwoningen in de vrije sector. Om voor

Om vooruit te lopen op de energie-overgang bij nieuwbouw is voor deze woningen gekozen voor een gasloos installatieconcept met een EPC=0. Door de flexibiliteit in de plattegrond zijn de huurwoningen geschikt voor meerdere doelgroepen, zowel starters, kleine gezinnen als senioren.

Woningen Beukemaplein

Uitgelicht

Zoeken