Lees voor

Mijn Hoogeveen

Mijn Hoogeveen is een Persoonlijke Internet Pagina (PiP) waarvoor met DigiD moet worden ingelogd.

Uw persoonlijke internet pagina is een veilige, betrouwbare en gepersonaliseerde omgeving op internet waarin u als burger zaken kunt doen met de gemeente Hoogeveen. In het PiP kan dit 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke plek met een internetverbinding.

Producten op Mijn Hoogeveen

Mijn Hoogeveen is nog in ontwikkeling. Er zullen steeds meer producten en diensten beschikbaar komen. Momenteel zijn onderstaande producten beschikbaar:

Mijn gegevens

Na het inloggen met DigiD ziet u uw eigen gegevens uit het BRP ( naam, adres, woonplaats en geboortedatum). Deze gegevens worden gebruikt bij het automatisch voorinvullen van digitale formulieren.

Mijn aanvragen

Heeft een digitale aanvraag gedaan via DigiD voor de producten Uittreksel BRP of Uittreksel burgerlijke stand? Dan is het mogelijk om de status van deze aanvraag hier te volgen.

Mijn afspraken

Heeft u een afspraak gemaakt via 'Afspraak maken online' dan kunt u op deze pagina de afspraak inzien. Ook is het mogelijk om de afspraak online te annuleren. De afspraken zijn alleen zichtbaar indien u uw BSN heeft ingevuld in het afsprakenformulier.

Mijn WOZ

Op het WOZ portaal kunt u uw WOZ-taxatieverslagen bekijken. U ziet alle objecten waar u eigenaar van bent.

Inloggen op Mijn Hoogeveen

link naar inloggen op mijn hoogeveen

Uitgelicht

Zoeken