Lees voor

Proclaimer en Privacy statement

Wat kunt u verwachten van de internetsite van de gemeente Hoogeveen?

De informatie op de websites van de gemeente Hoogeveen komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Hoogeveen. De websites bevatten informatie van de gemeente Hoogeveen. De eindredactie ligt bij het team Communicatie.

Wij streven er naar om informatie actueel, informatief, overzichtelijk en inhoudelijk juist te presenteren. Als u verouderde of incorrectie informatie ziet, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt reageren door een mail te sturen naar de eindredactie van de website (communicatie@hoogeveen.nl). Ook uw suggesties voor verbetering van de website zijn van harte welkom.

Privacy statement

De gemeente Hoogeveen gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. De bescherming van uw privacy staat bij het verwerken van persoonsgegevens voorop. Alle informatie die u de gemeente Hoogeveen verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt en na afhandeling vernietigen we de gegevens.

De gemeente is geïnteresseerd in bezoekers van de site, maar uw naam hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan onze websites worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking en nooit ter identificatie van individuele personen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Stuur dan een mail naar communicatie@hoogeveen.nl.

Uitgelicht

Zoeken