Lees voor

Kom jij ook naar de Actief Jong Hoogeveen! markt op 15 september?

Op zaterdag 15 september organiseren we de Actief Jong Hoogeveen! markt, in het centrum van Hoogeveen. Door het al bestaande, succesvolle ‘Hoogeveen Sport!’  te combineren met Jong Hoogeveen, denken we op een mooie manier aan kinderen, jongeren, ouders en andere geinteresseerden te laten zien wat er allemaal voor mooie dingen gebeuren in Hoogeveen.

In februari hebben we voor alle professionals en vrijwilligers een succesvolle inspiratiemarkt over Jong Hoogeveen georganiseerd. Een van de opmerkingen die we veel hoorden, was de suggestie om dit niet alleen aan organisaties in Hoogeveen te laten zien, maar juist ook aan ouders en kinderen. Met die opmerkingen zijn we aan de slag gegaan en dat heeft geleid tot de bovenstaande samenwerking.

Als jij op deze Actief Jong Hoogeveen! markt ook wil laten zien waar je mee bezig en bent en wat je te bieden hebt aan kinderen, jongeren en ouders, vanuit jouw organisatie of vanuit jouw dorp of wijk, dan kan dat!
Van 13.00 tot 17.00 uur is er de mogelijkheid om jouw activiteit of project in en rondom de Hoofdstraat te presenteren. Er is een marktkraam en ruimte beschikbaar. Het zou leuk zijn om het publiek op een actieve manier te laten kennismaken met de activiteit. Bijvoorbeeld door hen mee te laten doen met een spel of activiteit, of ergens over in gesprek te gaan. Volgens ons is het een prima gelegenheid om ook onze inwoners kennis te laten maken met Jong Hoogeveen en de dingen die in dat kader gebeuren.

Het zou erg leuk zijn als jullie meedoen met de Actief Jong Hoogeveen! markt. Heb je belangstelling? Laat dit dan op korte termijn, maar uiterlijk eind augustus, weten.

Neem contact op met Ellen Kroesen of Johanna Sellis.

 

Uitgelicht

Zoeken