Lees voor

Wethouder Vos promoot selfie-wedstrijd Jong Hoogeveen

Maandagochtend 8 mei jl. was wethouder Gert Vos te gast bij RSG Wolfsbos, locatie Harm Smeenge, om de sefie-wedstrijd van Jong Hoogeveen te promoten. De wethouder bezocht eerst een aantal brugklassen en maakte daarna een selfie met leerlingen.

Goede toekomst

Vos vertelt de leerlingen dat de gemeente Hoogeveen jongeren graag volop kansen wil bieden voor een goede toekomst. "Hoe zien jullie de toekomst en wat willen jullie later worden?", vraagt Vos aan de leerlingen. Er schieten meteen veel enthousiaste handen in de lucht en de antwoorden variëren van vlogger tot DJ en van boer tot Ferrari-coureur. De wethouder geeft aan dat hij er samen met de gemeenteraad alles aan wil doen dat ook jongeren in de gemeente Hoogeveen gezond, veilig, schuldenvrij en goed opgeleid hun weg kunnen vinden in de samenleving en op de arbeidsmarkt.

Maak een selfie en WIN

Om leerlingen kennis te laten maken met het project Jong Hoogeveen en hen hierbij actief wil betrekken, organiseert Jong Hoogeveen een fotowedstrijd met als thema ‘Jouw leukste plek in Hoogeveen'. Alle leerlingen worden uitgedaagd om een selfie te maken van hun leukste plek in de gemeente Hoogeveen. De leukste selfie wordt beloond met een Fujifilm Instax camera mini 8! Uploaden van de foto’s kan tot 1 juli 2017 via Facebook, op de pagina facebook.com/jonghoogeveen of via Instagram met #Jonghoogeveen #selfiewedstrijd  

 

Uitgelicht

Zoeken