Lees voor

Sportkalender seizoen 2017-2018

26 juli 2017 - Jaarlijks worden vele sporttoernooien en evenementen georganiseerd voor basisschoolkinderen. De sportfunctionarissen van Sportief Hoogeveen hebben alle data van de verschillende activiteiten verzameld en uitgebracht in een nieuwe sportkalender voor seizoen 2017-2018.

Sportverenigingen organiseren elk jaar wedstrijden voor badminton, dammen en stijldansen, maar ook de van oudsher grote evenementen als het schoolvoetbal, het schoolkorfbal en de avondvierdaagse. Daarnaast organiseren zowel de gemeente als verschillende stichtingen en wijkverenigingen geregeld sportactiviteiten. Sportief Hoogeveen zorgt voor afstemming van de data en doelgroepen en verzorgt daarnaast een deel van de promotie. Ook worden er voor bepaalde doelgroepen extra activiteiten opgezet, om alle kinderen te laten genieten van sport en bewegen.

De sportkalender bevat weer een breed aanbod voor alle basisschoolkinderen, waaronder verschillende loopevenementen, schoolsportdagen en het nieuwe waterpolotoernooi. Docenten, ouders en natuurlijk de kinderen hebben zo een handig overzicht voor het hele jaar. Het complete aanbod is te vinden op www.sportiefhoogeveen.nl.

Bekijk hier de kalender.

Uitgelicht

Zoeken