Lees voor

Sport en spel Krajicek playground Krakeel

9 februari - Al een aantal maanden is op woensdag van 14:00- 15:30 uur weer sport en spel in de wijk Krakeel voor de groepen 3 tot en met 8. Deze sportieve activiteiten worden geleid door scholarshipper Nikita van de Krajicek Foundation. Vorig jaar heeft zij ook de buitenperiode op de Krajicek playground geleid met groot enthousiasme. Met haar achtergrond als voetbalster en haar huidige sportopleiding zal zij de wekelijkse activiteit invullen. De Krajicek Foundation stimuleert jongeren en studenten om zich vrijwillig in te zetten voor de buurt, door een tegemoetkoming voor studiekosten beschikbaar te stellen.

MFC De Magneet

In de winterperiode kunnen ze sporten in één van de gymzalen in MFC De Magneet. De kinderen hoeven zich niet op te geven maar mogen gewoon meedoen. Elke week vindt er weer een andere activiteit plaats en kunnen de kinderen ook zelf een leuke activiteit bedenken. Wanneer het weer het toelaat zullen de activiteiten in het nieuwe jaar weer zo snel mogelijk plaatsvinden op de Krajicek playground.

Jong Krakeel

Sport en spel is een initiatief van Jong Krakeel!  Een initiatief die Jong Hoogeveen uitdraagt.  Jong Krakeel doet dit door naschoolse activiteiten aan te bieden voor de groepen 5 tot en met 8 aangeboden onder leiding van de scholen De Morgenster en de Apollo en met vele partners, buurtbewoners en het Werkplein.

 

Uitgelicht

Zoeken