Lees voor

Nieuwe website met naschoolse activiteiten in Hoogeveen

Vanaf vandaag (18 januari) is de website www.actiefjonghoogeveen.nl online. Deze nieuwe website is dé verzamelplaats voor alle naschoolse activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur en creativiteit in Hoogeveen.  Kinderen van groep 5 tot en met 8 van obs de Schuthoek hebben vandaag de primeur gehad. Wethouder Gert Vos kwam naar de school toe om de website te lanceren. 

Kinderen, jongeren én hun ouders vinden op www.actiefjonghoogeveen.nl activiteiten die na schooltijd te doen zijn. Naast het zoeken per thema kan iedereen ook kijken wat er specifiek in de eigen omgeving of per leeftijd wordt aangeboden. Een mooie kans om eens te zoeken en een nieuwe sport, natuuractiviteit of muziekinstrument te ontdekken. In Jong Hoogeveen is altijd wat te doen. High Five Jong Hoogeveen

Mooie samenwerking

De website www.actiefjonghoogeveen.nl is een initiatief vanuit onder andere Sportief Hoogeveen, IVN, Bibliotheek Hoogeveen, SWW en Jong Hoogeveen. Deze partijen beheren de site en plaatsen zelf ook activiteiten voor jeugd. Daarnaast wordt het grootste deel van de activiteiten aangeboden door lokale organisaties zoals wijkverenigingen, Scala, natuur- en sportverenigingen en De Tamboer. Zij kunnen gemakkelijk hun aanbod op de site plaatsen en promoten.  Zo is er altijd, overal en voor iedereen wat te doen en is dit aanbod ook nog eens goed te vinden. De nieuwe website vervangt de Jouw Talent- activiteitenkalenders die vijf keer per jaar op de basisscholen werden uitgedeeld.

Jong Hoogeveen

De nieuwe website is onderdeel van Jong Hoogeveen. Vanuit Jong Hoogeveen wordt samen met partners, ouders en kinderen een veilige, stimulerende omgeving gecreëerd om op te groeien. Een omgeving waarin alle kinderen uit de gemeente Hoogeveen hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Met als doel om kinderen meer kansen te bieden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, werk en ‘meedoen’ in de maatschappij. Een goed begin hierbij is een actieve en zinvolle vrijetijdsbesteding, dus kijk snel op www.actiefjonghoogeveen.nl.

foto: Andre Weima

Uitgelicht

Zoeken