Lees voor

Inspiratiebijeenkomst Citytrainers

Op dinsdag 4 april vindt in het sportcafé van het Activum een inspiratiebijeenkomst plaats over citytrainers. Tijdens een interactieve bijeenkomst kunnen de aanwezigen inspiratie krijgen over de manier waarop we citytrainers in Hoogeveen vorm willen gaan geven.

Wat is een citytrainer

Het project citytrainers is ontwikkeld om jongeren ouder dan 14 jaar op te leiden om zelfstandig een succesvolle activiteit te organiseren onder begeleiding van een praktijkbegeleider. De opleiding bestaat uit een doelgerichte en praktische cursus van 7 cursusmiddagen/avonden, een stage en wordt afgesloten met een presentatie. Van draaiboek tot begroting en van werving tot presenteren. Alles komt aan bod in de cursus. Daarna kunnen de trainers losgaan in de praktijk tijdens een stage bij een sportvereniging, wijkcentrum, cultuur- of natuurinstelling. Met dit traject worden jongeren gestimuleerd hun talenten te ontwikkelen.

Opgeven

De bijeenkomst is bedoeld voor samenwerkingspartners van Jong Hoogeveen en zal starten om 14.00 uur. Tegen 17.00 uur wordt het programma afgesloten met een klein buffet. Wit u ook aanwezig zijn bij de inspiratiebijeenkomst, meld u dan aan bij b.nijboer@dewoldenhoogeveen.nl voor 24 maart. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Uitgelicht

Zoeken