Lees voor

Wethouder bezorgt reisdocument thuis

Sinds 2 april kunnen paspoorten en ID-kaarten in de gemeente Hoogeveen worden bezorgd op een adres en dagdeel naar keuze. Daar wordt regelmatig gebruik van gemaakt. De heer Penninkhof ontving op 14 mei zijn ID-kaart op feestelijke wijze thuis uit handen van wethouder Jan Steenbergen. Hij was erg blij met de service.

Nog maar één keer naar de balie

Kiest u, als inwoner van gemeente Hoogeveen, voor de bezorgservice? Dan hoeft u nog maar één keer naar het gemeentehuis voor een nieuw reisdocument. Daarna wordt het document door bezorgd op een adres naar keuze (thuis, werk of ander adres), mits in Nederland en met uitzondering van de Waddeneilanden.

Voor € 4,95 wordt het reisdocument door Dynalogic bezorgd. Dit kan op maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 22.00 uur. De aanvrager moet zelf aanwezig zijn om het nieuwe reisdocument in ontvangst te nemen. Bij een spoedaanvraag is thuisbezorgen niet mogelijk.

Meer weten?

Vragen over het thuisbezorgen? Bel dan met 14 0528 of stuur een e-mail naar info@hoogeveen.nl. Maar u mag natuurlijk ook even langskomen op het gemeentehuis.

Jan Steenbergen bezorgt identiteitskaart thuis bij de heer Penninkhof

Uitgelicht

Zoeken