Lees voor

De groene draad: samen naar een duurzamer Hoogeveen

9 juli 2019 - Om te laten zien wat er allemaal gedaan wordt om Hoogeveen duurzamer te maken en door wie is twee jaar geleden De groene draad 2017 -2021 geschreven. Hierin stonden alle activiteiten en initiatieven, met de nadruk op 2017-2019, die bijdragen aan de duurzame doelstellingen van de gemeente. Nu is De groene draad geactualiseerd met alle initiatieven vanaf 2019 tot en met 2021. De burgemeester en wethouders van Hoogeveen hebben de aanpassingen goedgekeurd en vanavond, dinsdag 9 juli, wordt in het Raadhuis van Hoogeveen de aangepaste groene agenda gepresenteerd. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur en ook u bent daarbij van harte welkom!

Wethouder Gert Vos en andere direct betrokkenen vertellen over de activiteiten en projecten in de komende twee jaar en we blikken terug op afgeronde, succesvolle projecten. Ook wordt de tweejaarlijkse klimaatmonitor besproken: hoe staan we ervoor wat onze doelstellingen betreft? Én we gaan dieper in op twee nieuwe thema’s die, gelet op de opgave uit het onlangs gesloten klimaatakkoord, in De groene draad zijn opgenomen: de energietransitie en klimaatrobuust Hoogeveen.

Bent u geïnteresseerd? Dinsdag 9 juli vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in de Raadzaal van het Raadhuis Hoogeveen. Om 19.30 uur begint het programma, waarna u om 21.00 uur geïnspireerd weer huiswaarts kunt.

Uitgelicht

Zoeken