Lees voor

Zorgen om uw energierekening? Het woonlastenadvies kan uitkomst bieden!

18 juni 2018 - Ieder huishouden moet op termijn van het gas af! Maar hoe moet dat als je geen geld hebt om te investeren in isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Nu al maakt één op de vijf huishoudens zich zorgen over de energierekening. En omdat bij veel huishoudens geld voor onderhoud en energiebesparing ontbreekt kunnen woonlasten voor problemen gaan zorgen.

De gemeente Hoogeveen en Hoogeveen woont Slim (de duurzaamheidswinkel) vinden dat je huizenbezitters zonder spaargeld niet alleen moet helpen met energieadvies, maar vooral ook met financieel advies. Dit integrale advies wordt woonlastenadvies genoemd.

De onafhankelijk financieel adviseur beoordeelt daarbij de lopende hypotheek en overige woonlasten, gaat op zoek naar betere voorwaarden en doet zijn best om investeringsruimte voor energiebesparing te vinden; ook als er geen spaargeld is. Hiermee wordt er niet alleen een éénmalige besparing geregeld, maar worden woonlasten structureel verbeterd!

Oproep aan bewoners Hoogeveen

Bent u huizenbezitter? Maakt u zich zorgen over uw woonlasten en de energierekening? Heeft u geen spaargeld om te investeren in energiebesparende maatregelen? Kijk dan op https://hoogeveenwoontslim.nl/woonlastenadvies voor meer informatie en meld u aan!

 

Uitgelicht

Zoeken