Lees voor

Verbindingsfestival groot succes

20 januari 2018 – Burgemeester Karel Loohuis opende om 11.00 uur het Verbindingsfestival op het bordes van het Raadhuis. Hij onthulde samen met kinderen van de Juliana van Stolbergschool een bord. Het Raadhuisplein is vandaag omgedoopt tot Verbindingsplein.

Het initiatief van dit festival komt van de Inwonersgroep Bestuurlijke Vernieuwing. Berthe Schaap vertelt: “Wij willen die andere Hoogeveners letterlijk over de drempel trekken. Wij ontdekten namelijk zelf dat er veel is veranderd in het gemeentehuis, er is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken.”

Ruim 1500 inwoners gingen vandaag met elkaar de verbinding aan tijdens het Verbindingsfestival. Burgemeester Loohuis blikt terug op een succes: “Ik heb zoveel mensen gesproken, zoveel leuke gesprekken gehad en positieve reacties gehoord. Ik ben zeer tevreden.”

Bezoekers hebben hun mening over vandaag gedeeld op een post-it. Hier zijn enkele reacties: “Super geslaagd! Heel mooi, gastvrij en informatief. Vaker doen, zo’n Verbindingsfestival! De volgende keer graag een zomereditie.”

Uitgelicht

Zoeken