Lees voor

Stem op de mooiste woning van de gemeente Hoogeveen!

Breng je stem uit op de mooiste woning


De Jan Carmiggelt Prijs 2018 is een openbare architectuurprijsvraag voor ontwerpbureaus en opdrachtgevers die in de gemeente Hoogeveen een bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de leefomgeving. Het gaat om woningen en woningbouwprojecten van particuliere

opdrachtgevers. Samen met een ontwerper zijn opdrachtgevers tot maatwerk gekomen en hebben hun woonwensen kunnen vertalen in een ontwerp.

Een jury heeft inmiddels 5 projecten van de inzendingen genomineerd en een vakjuryprijswinnaar bepaald.

Nu bent u aan de beurt: er is namelijk ook een publieksprijs te winnen! Het publiek wordt uitgenodigd vanaf 13 februari middels een webenquête op de website www.jancarmiggeltprijs.nl  te stemmen om een publiekswinnaar te bepalen. STEM MEE!

De winnaars van de vakjuryprijs en de publieksprijs worden bekend gemaakt op 23 februari 2018 in de Tamboer, Hoogeveen. De ontwerpers van de winnende projecten ontvangen een prachtig kunstwerk van Harma Wierbos van Glas en Kunstig uit Alteveer en een oorkonde, de opdrachtgevers ontvangen een oorkonde. Tijdens de prijsuitreiking zal een tentoonstelling worden geopend van alle projecten.

Hier kunt u stemmen

Klik hier voor een reportage van RTV Drenthe

Uitgelicht

Zoeken