Lees voor

Gert Vos trapt Week van de Opvoeding af op de Titus Brandsmaschool

29 september 2017 - Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. Dit jaar is het thema ‘buiten de lijntjes’. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er namelijk niet alleen voor.

Buiten de lijntjes

Soms zitten de oplossingen in onverwachte hoek en loop je daar tegenaan door ‘out of the box’ te denken en ‘buiten de lijntjes’ te kleuren. Want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen behoeften, niemand hoort in een hokje. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) helpt graag mee met het kleuren buiten de lijntjes. Daarom biedt het CJG Hoogeveen aan alle peuterspeelzalen en basisscholen in de gemeente stoepkrijt aan, zodat alle kinderen kunnen beginnen met het kleuren buiten de lijntjes.

Aftrap

De aftrap van de Week van de Opvoeding 2017 begint in Hoogeveen op de Titus Brandsmaschool. Wethouder Gert Vos overhandigt hier het eerste doosje stoepkrijtjes aan de school en kleurt hiermee samen met de kinderen op creatieve wijze buiten de lijntjes. Tijdens de Week van de Opvoeding vinden meerdere activiteiten plaats, waaronder de verkiezing ´Leukste opa of oma van Hoogeveen´ en het Kenniscafé voor CJG-professionals. Kijk voor meer (opvoed)informatie ook de rest van het jaar op www.cjgdewolden-hoogeveen.nl.

 

Uitgelicht

Zoeken