Lees voor

Stille tocht voor Djamila - update: route iets aangepast

Er komt een stille tocht voor Djamila Marissen, het meisje dat zaterdag door een misdrijf om het leven is gekomen. Naaste vrienden van de familie organiseren deze tocht met instemming van de ouders van Djamila. De stille tocht wordt gehouden op vrijdag 20 oktober om 19.00 uur. De route loopt van basisschool Het Palet, Van Goghlaan 5, via RSG Wolfsbos naar Delu aan Het Haagje. Hier ligt Djamila opgebaard. We nemen hier een minuut stilte in acht.

Vlinders

De familie stelt het op prijs als de deelnemers aan de tocht een zelfgemaakte vlinder meenemen. De vlinder symboliseert het kleurrijke meisje dat Djamila was en het was haar favoriete dier.

Bereikbaarheid

Als u met de auto naar Het Palet komt, kunt u het beste parkeren aan de Groenewegenstraat. Als u op de fiets komt, kunt u uw fiets stallen bij buurthuis Het Oor. Volgt u de aanwijzingen van de handhavers hierbij alstublieft op.

Route

De route van de stille tocht loopt van het basisschool Het Palet aan de Van Goghlaan via RSG Wolfsbos naar Delu aan Het Haagje. De route is hieronder op een kaartje aangegeven.

route stille tocht

Na afloop van de stille tocht kunt u op eigen gelegenheid teruggaan.

 

Uitgelicht

Zoeken