Lees voor

Zaterdag 20 mei: Slim (Ver)bouwen beurs

10 mei 2017 - Wilt u meer weten over comfortabel wonen en energiebesparing? Wilt u advies van vakmensen bij u uit de buurt? Bezoek dan de Slim Verbouwen beurs op zaterdag 20 mei in De Tamboer in Hoogeveen. Op deze beurs komt u in contact met adviseurs, gemeente, installateurs en aannemers.

Slim verbouwen

Zij kunnen u alles vertellen over het verduurzamen van uw woning. U kunt tijdens 'Slim Verbouwen' ook advies inwinnen over de beste manier om verduurzaming van uw woning te financieren.
De gemeente is aanwezig met het aanbod van alle bouwkavels. Daarnaast om u te informeren over de beschikbare duurzaamheidsleningen en de landelijke subsidieregelingen.

Energiebesparende maatregelen bieden voordelen

Energiebesparende maatregelen in uw huis bieden veel voordelen. U bespaart geld op uw energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van uw huis stijgen.

Uitnodiging

Hebt u interesse in het verduurzamen van uw woning? Of wilt u een nieuwe woning bouwen en energiebesparende maatregelen in mee nemen? Dan bent u van harte welkom op de informatiemarkt. Vanaf 10.00 uur is de markt in De Tamboer open voor bezoekers.

Bekijk hier de flyer voor alle deelnemende partijen.

Uitgelicht

Zoeken