Lees voor

Eerste klant ‘Hoogeveen woont SLIM’ een feit!

Eerste klant Hoogeveen Woont SLIM - Meneer Abbing

12 mei 2017 - Een maand na de feestelijke opening van de winkel voor duurzaam wonen ‘Hoogeveen woont SLIM’ is de eerste klant een feit. Op 1 april werd de winkel in de wijk Wolfsbos geopend door wethouder Gert Vos en gedeputeerde Tjisse Stelpstra. Binnenkort zal meneer Abbing starten met het duurzamer maken van zijn woning.

Duurzamer

Meneer Abbing ziet veel voordelen in het duurzamer maken van zijn woning. Zo bespaart het niet alleen energie, maar geeft het ook vooral veel comfort. Het fijne van Hoogeveen woont SLIM is dat het dichtbij is en er een goed advies gegeven wordt. Naast eerder getroffen maatregelen zoals het isoleren van de spouwmuur, de vloer en het dak wordt het nu het glas vervangen. Op die manier komt zijn woning op een goed basisniveau.

Enthousiast

De bewoners van Wolfsbos waren bij de opening direct enthousiast. Na adviesgesprekken zijn er ruim 20 offertes opgesteld. De maatregelen die bewoners graag willen lopen uiteen. Zo wil de ene bewoner de vloer isoleren en de ander het glas in de woning vervangen.
Ook is er in de wijk grote behoefte aan zonnepanelen. Hoogeveen woont SLIM kijkt daarom naar het opzetten van een collectieve inkoopactie om bewoners enthousiast te maken.

Kom langs!

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw woning te verduurzamen? Kom langs in de winkel in d’Olde Bieb in Wolfsbos (elke woensdag geopend vanaf 10.00 uur) voor een vrijblijvend advies of kijk op www.hoogeveenwoontslim.nl.

Uitgelicht

Zoeken