Lees voor

Uitwerking Mobiliteitsvisie – uw mening telt!

19 juli 2017 - In de Mobiliteitsvisie 2017-2026 heeft de gemeente Hoogeveen op hoofdlijnen vastgelegd wat ze wil op het gebied van verkeer en vervoer:
 
  • Auto: blijven faciliteren en initiatieven ondersteunen
  • Meer inzetten op de fiets
  • Openbaar vervoer: kansen pakken
  • Verkeersveiligheid: op orde houden
 
Denkt u mee over de invulling?
Deze Mobiliteitsvisie werken we uit in het Uitvoeringsprogramma en de Fietsnota. En uw mening telt daarbij! Als inwoner of ondernemer weet u immers als geen ander wat u onderweg tegenkomt en hoe u het graag zou zien. Wethouder Jan Steenbergen: ‘We willen graag zoveel mogelijk input van inwoners en ondernemers bij het opstellen van de programma’s. Iedereen kan via www.hoogeveen.nl/mobiliteit aangeven welke punten voor haar of hem van belang zijn. Dit kan tot 30 september.’
 

Bijeenkomsten

Na 30 september wordt de balans opgemaakt. Vervolgens nodigen we u graag uit om mee te denken tijdens drie bijeenkomsten die we organiseren. Een over de mobiliteit in de centrumruit, een over de mobiliteit in de rest van Hoogeveen en de dorpen en het buitengebied en een bijeenkomst specifiek over de fiets. Deze bijeenkomsten zullen eind september en begin oktober plaatsvinden. De data maken we begin september bekend.

Uitgelicht

Zoeken