Lees voor

Raad wil met inwoners in gesprek over ziekenhuiszorg

30 januari 2017 - De gemeenteraad wil maandag 13 februari in gesprek met inwoners over volwaardige ziekenhuiszorg in Hoogeveen en omstreken. De raad heeft een bijeenkomst georganiseerd in theater De Tamboer, waar iedereen welkom is. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

De raad wil graag met inwoners spreken over wat het gemeentebestuur doet en kan doen om te zorgen dat volwaardige ziekenhuiszorg voor alle inwoners beschikbaar blijft.
In ieder geval zijn ook aanwezig bestuurders van de Treant Zorggroep, waar de ziekenhuizen in Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen onder vallen, en zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Ook worden de Hoogeveense huisartsen, de raadsleden van gemeente De Wolden en de Cliëntenraad Bethesda uitgenodigd.

Inwoners die vragen hebben kunnen deze alvast stellen via e-mail bethesda@dewoldenhoogeveen.nl. Tijdens de bijeenkomst kunnen een aantal van de vragen worden behandeld.  

Het programma begint om 20.00 uur met toelichtingen van onder anderen burgemeester Karel Loohuis en Treant. Om 21.00 uur begint een discussie met de zaal en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Uitgelicht

Zoeken