Lees voor

Jong Hoogeveens modetalent strijdt mee tijdens EK voor beroepen

Foto: Andre Weima

21 november 2016 – Hoogeveen barst van het jong talent. Een goed voorbeeld hiervan is Michelle Koopman. Deze ambitieuze jongedame heeft een passie voor mode. Op het NK Fasthion Technology behaalde Michelle een knappe tweede prijs. Bovendien doet ze mee aan EuroSkills 2016. Dit is een EK voor beroepen, dat plaatsvindt in Gotenburg Zweden. Michelle is één van de deelnemers in Team Nederland.

Jong Hoogeveen

Trots op toewijding

Jong talent verdient erkenning, zo vindt wethouder Gert Vos. ‘Met ons programma Jong Hoogeveen willen we eerlijke kansen voor alle kinderen en jongeren in Hoogeveen. Ruimte om je talenten te ontwikkelen én de kans om je talenten te laten zien. Michelle heeft dat bijzondere talent en werkt enorm hard om alles eruit te halen. Daar ben ik enorm trots op’. Vanmiddag werd Michelle officieel in het zonnetje gezet door de wethouder. Hij wenste haar veel succes voor de beroepenwedstrijd in Gotenburg. 

Grootste beroepenevenement

EuroSkills vindt plaats van 1 t/m 3 december. Ruim 500 deelnemers nemen het tegen elkaar op binnen diverse vakgebieden. EuroSkills is daarmee het grootste beroepenevenement van Europa.

Uitgelicht

Zoeken