Lees voor

Routebeschrijving

Vanuit de richting Groningen/Assen/Beilen 

Neem afslag 27 Fluitenberg richting Hoogeveen-Noord. Sla aan het einde van de afrit linksaf richting Hoogeveen Rijd het logistiek centrum voorbij en sla bij het eerstvolgende kruispunt rechtsaf richting Hoogeveen Centrum. Passeer de spoorwegovergang en vervolg uw weg tot de rotonde, neem op de rotonde de tweede afslag, U rijdt nu op de van Limburg Stirumstraat, blijf deze volgen tot de stoplichten. Sla bij de stoplichten linksaf. Na 200 meter bevindt het Raadhuis zich aan uw linkerhand. 

Vanuit de richting Zwolle/Meppel 

Neem op Knooppunt Hoogeveen de afslag A28/E232 richting Assen/Groningen/Hoogeveen. Neem na 2,0 kilometer afslag 26 Hoogeveen. Aan het einde van de afrit linksaf slaan bij de stoplichten richting het centrum. Sla hierna bij het eerstvolgende kruispunt linksaf de Griendtsveenweg op. U nadert een rotonde, sla bij de rotonde rechtsaf. Rijdt vervolgens bij de stoplichten rechtdoor en na 200 meter bevindt het Raadhuis zich aan uw linkerhand. 

Vanuit de richting Emmen 

Neem op Knooppunt Hoogeveen de afslag A28/E232 richting Hoogeveen/Assen/Groningen. Neem na 2,0 kilometer afslag 26 Hoogeveen. Aan het einde van de afrit linksaf slaan bij de stoplichten richting het centrum. Sla hierna bij het eerstvolgende kruispunt linksaf de Griendtsveenweg op. U nadert een rotonde, sla bij de rotonde rechtsaf. Rijdt vervolgens bij de stoplichten rechtdoor en na 200 meter bevindt het Raadhuis zich aan uw linkerhand.

Vanaf station Hoogeveen 

Volg vanaf het stationsplein de stationsstraat richting het centrum, sla bij de rotonde rechtsaf. U bevindt zich nu op de van Limburg Stirumstraat. Blijf deze weg volgen totdat u de stoplichten nadert. Sla vlak voor de stoplichten linksaf de Prins Bernhardstraat in. Na 150 meter bevindt het Raadhuis zich aan uw rechterhand. (Lopend kost het u ongeveer 15 minuten, per fiets duurt het circa 5 minuten.)

Per bus vanaf het station 

Wilt u vanaf het station met de bus richting het Raadhuis? Raadpleeg dan 9292ov.nl voor actuele vertrektijden en buslijnen. De halte waar u uit kunt stappen is Raadhuisplein. 

Contact

Bekijk de contactinformatie van de gemeente Hoogeveen.

Uitgelicht

Zoeken